Watch the Water

De plandemie gaat door, maar de oorsprong ervan is nog steeds een snood mysterie. Hoe werd de wereld ziek, hoe verspreidde Covid zich en wat vertelde de elite de wereld van tevoren al allemaal over dit biowapen? Dr. Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) heeft het schokkende verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd van goed en kwaad wat begon in de Hof van Eden. In deze ‘Stew Peters Network exclusive’ brengen regisseur Stew Peters, de bekroonde filmmaker Nicholas Stumphauzer en producer Lauren Witzke een waarheid aan het licht die satan zelf heeft bevochten te onderdrukken. Bezoek http://ardisantidote.com om te leren hoe u en uw dierbaren kunt beschermen tijdens deze biologische oorlog.


Infowars achtergrondinformatie:

Het bijna uur durende gesprek tussen Peters en de arts, legde een belangrijk onderwerp bloot dat weinig aandacht krijgt. In wezen, nadat hij zich realiseerde hoe vreemd het was dat antigifgeneesmiddelen zoals monoklonale antilichamen Covid effectief behandelden, begon Dr. Ardis het verhaal in twijfel te trekken dat het virus afkomstig zou zijn van een vleermuis in een Chinese markt.

“Is Covid een gif, en daarom willen ze niet dat je monoklonale antilichamen gebruikt?” vroeg Dr. Ardis zich af. Om deze vraag te beantwoorden, zocht Dr. Ardis de gevestigde media “factcheckers” op om te zien of ze probeerden beweringen in diskrediet te brengen dat de bron van Covid-19 een slang was en geen vleermuis. Een snelle zoektocht op internet onthulde tal van reguliere mediapublicaties die aan het begin van de Covid-uitbraak toegaven dat het mogelijk afkomstig was van slangen.

Lees hier verder… www.newzworldtoday.com en www.hetnieuwsmaardananders.nlUPDATE

Lezers vroegen gisteren of ik (Xandernieuws.net) aandacht wilde besteden aan de video ‘Watch the Water’, waarin onder meer dr. Bryan Ardis aan het woord komt. Hij kwam deze week met de beschuldiging dat het Covid-19 virus, de ‘vaccins’ en op zijn minst één Covid behandeling (Remdesevir) gebaseerd zijn op peptiden / proteïnen van slangengif (van de Koningscobra). Volgens Ardis zouden deze moleculen in het water of in de lucht kunnen zijn losgelaten om de Covid-19 angstpandemie te ontketenen. Aanvankelijk was ik vanwege het hoge potentiële ‘hoax’ gehalte nogal sceptisch en afwachtend – totdat ik in een Nederlandse boek van 5 jaar oud de nu exact zo uitkomende voorspelling las dat reptielen DNA met behulp van nanotech met het menselijke DNA zou worden geïntegreerd.

In het interview linkt dr. Ardis slangengif aan geblokkeerde behandelingen met antilichamen (omdat daar een antigif stof inzit die Covid-19 blokkeert), vaccinproductie, en bijwerkingen die sterk zouden overeenkomen met die van de mRNA ‘vaccins’ en diverse Covid behandelingen. Iedere bijwerking van Covid-10 zou volgens hem zelfs een bekend gevolg zijn van blootstelling aan slangengif.

‘Als de beet van een slang’

Officiële media omschreven een groot aantal onderzochte, aan Covid toegeschreven doden alsof er ‘gif door hun lichaam was gestroomd’. De overeenkomst tussen al deze ‘Covid’ slachtoffers? Ze waren met het omstreden Remdesevir behandeld, dat volgens Ardis gebaseerd is op slangengif. Er zaten zelfs ongekende hoeveelheden enzymen in hun bloed die worden geassocieerd met een beet van een ratelslang of adder.

Nu is het zo dat allerlei dierlijke stoffen en ook giffen al sinds jaar en dag worden gebruikt voor de ontwikkeling en productie van medicijnen en farmaceutische producten. Er bestaat zelfs een bedrijf dat ‘Venom Tech’ heet, en dat volgens eigen zeggen al meer dan 10 jaar aan de top staat bij het ontwikkelen van medicatie op basis van gifstoffen.

Dit was een van de redenen waarom ik het ‘slangengif’ verhaal van dr. Ardis, die het toepassen van slangengif en opzettelijk veroorzaken van zoveel doden ‘extreem kwaadaardig’ noemt en in het Bijbels-religieuze perspectief van de strijd tussen goed en kwaad plaatst, niet meteen voor ‘waar’ aannam.

‘U drinkt slangengif’

Al jaren geleden bleek dat slangengif mRNA extreem stabiel is. In 2015 verpakten ze dit mRNA in nanodeeltjes hydrogel, waar vervolgens dynabeads (magnetisch metaal) aan werden toegevoegd om het mRNA van het slangengif te omhullen, zodat het eenvoudiger in de menselijke cellen zou worden opgenomen. Dit zou verklaren waarom op sommige gevaccineerden magneten kunnen worden ‘geplakt’.

Volgens Ardis zijn het drinkwater en de lucht wereldwijd opzettelijk vervuild met deze peptiden. ‘Ze zijn er absoluut van overtuigd dat de peptiden die ze voor Covid hebben gekozen over de hele wereld en de bevolking zijn verspreid, en zich specifiek richten op uw milt, uw pancreas, en uw hersen-, lever-, hart- en longweefsel.’

‘Ze gebruiken slangengif, noemen dit Covid-19, u drinkt het op, en dan komt het in uw hersenstam,‘ waarna het de hersenen gaat bemoeilijken om zuurstof op te nemen. Dit veroorzaakt inmiddels in toenemende mate vreemd en verward gedrag, in extreme gevallen zelfs rechtstreeks lijkend op dat van slangen en reptielen. 

Ardis: ‘Wat is HET symbool in het christendom voor het kwaad? De slang. Kun je ook maar iets kwaadaardigers bedenken dan de hele wereld te injecteren met slangengif?… Ik denk dat dit altijd al het plan is geweest: het DNA van de slang (‘het serpent’) in UW door God gegeven DNA krijgen. En daar gebruiken ze mRNA tech en het gif van de Koningscobra voor…

In dit kader heb ik er in 2020 voor het eerst in dit artikel erop gewezen dat het beruchte ‘teken van het Beest’, ‘666’, in de grondtekst leest als Chi-Xi-Stigma, en dat dit in de tijd van de Romeinen, de tijd waarin Openbaring werd geschreven, onmiddellijk zou worden gelezen als: ‘Teken van Christus’ Kruis.’