Verborgen agenda’s

Overgenomen van: https://kerkplaats.com/


1. De verborgen agenda achter het coronavirus

Klik hier voor de Video

Brandon Holthaus spreekt over de verborgen agenda achter het coronavirus. De wereld wordt voorbereid op het ontvangen van de microchip, zoals ons in het boek Openbaring wordt verteld. – Nederlands ondertiteld.

RFID-Chips!

2. 5G Apocalypse

5G-netwerken zijn 19 januari 2022 live gegaan! 5G wordt aan het publiek opgedrongen zonder menselijke proeven, op dezelfde manier waarop de COVID-vaxxine werd opgedrongen. Blijkbaar willen ze alleen degenen die bestand zijn tegen constante bombardementen door millimetergolfstraling en 5G-geactiveerde microcircuits ingebed in hun weefsels laten overleven na 2030.

5G-apocalyps – het verdelgingsgebeuren (Film van Sacha Stone) : Video nr. 10 bekijken – Nederlands ondertiteld

‘5G Apocalypse’ is een lange documentaire van Sacha Stone die de 5G-bedreiging voor de mensheid blootlegt, met experts op het gebied van wapenontwikkeling, biologen, moleculaire en cellulaire biologen, activisten en leiders die de gevaren van 5G-technologie aan het licht brengen.

Bron

3. ‘Massale Consensus’; taal en wetenschap(*) als wapen

(*) Wetenschap heeft een nieuwe betekenis gekregen: Video : Facebook.com/videos

4. “You are free to do as we tell you!”