Elites onomwonden op de ‘Wereldregeringstop’: Er komt een nieuwe wereldorde met nieuw financieel systeem (blockchain)

EINDTIJDKLOK

Van 29-30 maart werd in Dubai de ‘World Government Summit’ of de ‘Wereldregeringstop’ gehouden; een top waar elites met elkaar komen spreken over de vorming van een ene-wereldregering en een ‘nieuwe wereldorde’.Dit jaar werd vooral de omwenteling naar een nieuw financieel systeem met digitale cryptomunten in de schijnwerper gezet. Gekke samenzweringstheorieën? Keiharde feiten!Uiteraard wordt hier in de gewone media totaal geen aandacht aan besteed.

De introductie werd gegeven door niemand minder dan Klaus Schwab van het WEF. Hij zei dat “we nog niet de volle omvang en systematische structurele veranderingen die zullen plaatsvinden weten, maar we weten dat globale energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens diep geraakt zullen worden.”

De eerste sessie op 29 maart had als titel “Zijn we klaar voor een nieuwe wereldorde?” President Biden zei op 21 maart nog dat er “een nieuwe wereldorde” op til is. En in januari zei Russisch senator Puskhov:

2022…

View original post 521 woorden meer